Team Holendrecht maakt een video!

Op verzoek van onze assistentes heb ik, dokter Timmer, een liedje geschreven op de melodie van het lied “het duurt te lang”.
Dit verzoek kwam in februari 2019, nog vóór de huidige Corona-pandemie. Er was dat jaar een griepgolf waarbij mensen opvallend lang hoestten. de assistentes vroegen om een liedje en hadden als tekst bedacht ” het duurt te lang, ik hoest nu al een tijdje” , de rest mocht ik bedenken.
Afgelopen november, toen ik zelf herstelde van Corona, kwam dit verzoek weer in mijn hoofd en had ik eindelijk tijd het uit te werken. Het eindresultaat vonden de assistentes zo geslaagd dat wij een zangeres hebben gevraagd het lied in te zingen, om er vervolgens een mooie video bij te maken.

Veel dank aan Onno van Maltha voor het filmen en de montage, Caro(line Dest) voor het inzingen en Sandra Metz voor het script van de video.
Het originele lied is van Glen Faria, uitvoering door Davina Michelle. Er is toestemming om deze video tot 15 februari 2022 op de website van Gezondheidscentrum Holendrecht te tonen. Het mag alleen via een link naar deze website worden verspreid.

Ik hoop dat u zult genieten van het eindresultaat, veel kijk- en luisterplezier!